jueves, 1 de enero de 2009

Director

DirectorVicent Roig Gimeno naix a Museros, poble on comença els estudis de música molt prest. Estudia el grau mitjà i superior al Conservatori Superior de música "Joaquín Rodrigo" de València i també a "l'Oscar Esplà" d'Alacant, amb els mestres Manuel Tomàs, Joan Cerveró, Manel Ramada, Joan Iborra i Enrique Artiga.
Ha estat professor de llenguatje musical i percussió a distintes bandes, com S.U.M. Museros, S.M. La Primitiva de Bétera, U.M. Rafelbunyol, U.M. Moncada, C.M.D. Natzaret, etc. i director d’escola a S.U.M.Museros i al C.M.D. Natzaret.
Participa com intérpret a l'orquestra Ciudad de Granada, Orquesta Europea Mediterránea i a distints grups de percussió ( grup de percussió del Conservatori, Stamina percussió ) i ademés és membre fundador de "Maula percussió" i del grup de folk "Folkabanda".
Inicia els estudis de direcció a la S.U.M. Museros sota la tutela de E. Artiga. Ha realitzat també un curs de direcció d'orquestra amb Henry Adams i amb José Rafael Pascual Vilaplana. I és director titular de la banda del C.M.D. Natzaret desde 1995.

No hay comentarios:

Publicar un comentario