jueves, 12 de junio de 2014

FOGUERA DE LA NIT DE SANT JOAN, DISSBATE 21 DE JUNY



L'Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret es prepara per a celebrar com tots els anys la Foguera de St. Joan.  Enguany tindrà lloc la nit del dissabte 21 de juny.
Abans de la foguera tindrem el sopar de pataqueta i de germanor aportat per cadascú, i ens agradaria comptar de nou amb la vostra presència per tal de contribuir així a crear un bon ambient de convivència.
Tal i com venim fent els darrers anys, durant el sopar escriurem els nostres desitjos en un paperet que després cremarem en la foguera. Això no obstant, sí que ens agradaria que cada entitat poguera expressar en públic el seu desig abans de cremar-lo en la foguera, i és per això que vos invitem a que abans el penseu.
El sopar tindrà lloc a partir de les 21 h. del dia 21. Igual que l'any passat ens amenitzarà la vetlada la Banda del Centre de Música i Dansa Natzaret amb peces ballables. A les 24 h. s'encendrà la Foguera no sense el regal de la dutxa que ens oferiran els bombers en record de la platja que vam perdre.
         Si vos animeu a participar, vos demanem que ens ho comuniqueu passant pel nostre local en C/ Fontilles, 30 baix o tocant al telèfon 963 678 533 abans del dia 20 de juny en horari de 18-20 h. de dilluns a dijous, indicant el nombre de persones que assistireu, a fi de preparar les taules.
Esperant la vostra assistència, atentament vos saluda:


Ramon Arqués Grau, President

No hay comentarios:

Publicar un comentario