lunes, 20 de abril de 2015

Exposició "Música Valenciana" al MuVIM

L'Acadèmia de la Música Valenciana mostrarà l'exposició «Música valenciana» al MuVIM, des·de demà, 21 d'abril, fins al 18 de maig, a propòsit de la Mostra Internacional de la Música Valenciana, que organitza a distintes ciutats d'Espanya i de l'estranger.

Joaquín Gericó Trilla, catedràtic de flauta travessera del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, és el comissari de l'exposició que mostrarà, al pati anglés del MuVIM, més de 130 partitures, algunes originals, dels compositors valencians més emblemàtics.


Les partitures es disposaran en espais temàtics dividits segons les seues característiques de composició –música orquestral, de banda, coral, religiosa, de cambra, lírica, tradicional– i aniran acompanyades per fotografies, cartells de l'època, discos, llibres de temàtica musical, cartes i revistes.

Completarà la proposta una interessant col·lecció de 24 instruments de vent antics utilitzats al seu dia per reconegudes bandes de música de la Comunitat Valenciana. Un fil musical sense interrupció de música valenciana propiciarà el clima adequat per a la visita a l'exposició.

L'exposició es completarà amb un concert de guitarra oferit per Rubén Parejo, el 22 d'abril, i la presentació d'un llibre sobre Joaquín Rodrigo, el 29 d'abril.

No hay comentarios:

Publicar un comentario