jueves, 13 de marzo de 2014

RECITAL DE POESIA DIA D'ÀFRICA



RECITAL DE POESIA DIA D'ÀFRICA A NATZARET 2014


La Comissió per al Dia d'Àfrica del Centre de Música i Dansa de Natzaret t'inviten a participar en l'edició d'enguany del seu 
recital de poesia.

Els poemes, que seran originals i aniran signats amb pseudònim, s'entregaran dins d'un sobre al qual hi constarà el títol del poema, acompanyat d'un  altre sobre, amb el mateix títol, a l'interior del qual s'hi farà constar les dades personals de l'autor del poema. Només s'admetrà un poema per persona participant.

Per participar-hi, fes arribar el teu poema a la seu del Centre de Música i Dansa de Natzaret (c/. Major núm. 45) abans del dia 1 de maig del 2014.

El teu poema haurà de versar sobre un d'estos temes:

-      Festa solidària amb Àfrica a Natzaret.
-      Kiziguro i Natzaret units a través de la música

D'entre tots els poemes rebuts, se'n seleccionaran tres què seran llegits durant la celebració del X Dia d'Àfrica a Natzaret, què tindrà lloc el dissabte 17 de maig a la plaça del Santíssim Crist de Natzaret, moment en què s'anunciarà quin ha sigut el poema seleccionat per a aparéixer al calendari solidari de l'any vinent.

Esperem la vostra participació i la vostra assistència a tots els actes programats per a aquest dia en què la festa està impregnada de solidaritat.

La comissió per al Dia d'Àfrica

RECITAL DE POESIA DÍA D'ÀFRICA EN NATZARET 2014

La Comisión para el Día de África del Centre de Música i Dansa de Natzaret te invitan a participar en la edición de este año de su  
recital de poesía.

Los poemas, que serán originales e irán firmados con seudónimo, se entregarán dentro de un sobre en el que constará el título del poema, acompañado de  otro sobre con el mismo título, en cuyo interior constarán los datos personales del autor del poema. Sólo se admitirá un poema por persona participante.

Para participar, haz llegar tu poema a la sede del Centro de Música y Danza de Nazaret (c/. Mayor nº 45) antes del día 1 de mayo del 2014.

Tu poema deberá versar sobre uno de estos temas:

-         Fiesta solidaria con África en Natzaret.
-         Kiziguro y Natzaret unidos a través de la música

De entre todos los poemas recibidos se seleccionarán tres que serán leídos durante la celebración del X Día d’Àfrica a Natzaret, que tendrá lugar el sábado 17 de mayo en la plaza del Santísimo Cristo de Nazaret, momento en el que se anunciará cual ha sido el poema seleccionado para aparecer en el calendario solidario del próximo año.

Esperamos vuestra participación y vuestra asistencia a todos los actos programados para este día en que la fiesta está impregnada de solidaridad.

La comisión para el Día d’Àfrica

No hay comentarios:

Publicar un comentario