Banda

        Director

Músics de la Banda                Comissió de la Banda


El Centre de Música i Dansa, que es va crear sobre tot com a resposta al jovent l’any 1984, començà amb cursos de dansa valenciana i de rondalla que tingueren un gran èxit de participació. És a l’octubre del 1985 quan es comencen a dona també classes de llenguatge musical i d’alguns instruments de cara a formar una banda de música, impartides pel veí, músic i compositor Ricard Vilaplana que fou l’iniciador de la banda de música que s’estrenà tocant al carrer en les festes de Carnestoltes i foguera de Sant Joan del barri de Natzaret.
L’any 1987 fins al 1990 és el músic Rafa Vizcaino que porta avant com a director la consolidació de la banda. Del 91 al 94, Francesc Alcaina és el nou director. I des de 1995 fins encara ara és el jove Vicent Roig que conduix amb provada qualitat artística i pedagògica la Banda del Centre de Música i Dansa Natzaret.
La banda, ha realitzat nombroses actuacions i ha passejat el seu art per diverses poblacions de la Comunitat Valenciana, Mallorca, Saragossa, Madrid, Eivissa, Menorca,etc. i també per Itàlia, Alemanya, França, Bélgica.
L’any 1998 patrocinat per la Cooperativa Sercoval la Banda grava i edita un cd anomenat “assaigs” amb 14 obres i peces de música de gran varietat, pel que reben nombroses felicitacions.
Forma part de la Coordinadora de Bandes de la Ciutat de València. Està federada a la FSMCV i participa amb les altres bandes dels Poblats Marítims en el concert anual de les Drassanes i també en la Setmana de Música Sacra.

Certamen Provincial
3ª Secció
 PremiUnió Musical l'Horta de Sant Marcel.lí
2on PremiCentre de Música i Dansa de Nazaret de València
Agrupación Artístico Musical Santa Bárbara de Piles
Unión Musical de Yátova
Unión Musical de Riola
Unión Musical Alcublana de Alcublas
Sociedad Musical La Popular de Pedralba

No hay comentarios:

Publicar un comentario