CoroLa història del Cor del Centre de Música i Dansa Natzaret comença a l'octubre de l'any 1999, quan el Centre feu una convocatòria a la gent del barri per a la creació d'un Cor a partir d'un grupet de joves interessats del Centre de Joventut de l'Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret.
Ja al mes de desembre s'estrena amb el primer concert que realitzà a la festa del Centre a Natzaret.
Al mes de març de 2000, amb motiu de la festa de la Dona Treballadora, ens sorprén gratament amb un segon concert també a Natzaret.
La següent actuació fou a Benimaclet, per primera vegada fora del barri. Des·de llavors ha tingut moltíssimes altres actuacions: La Cañada, jardins del Palau de la Música i de Vivers, Capella de la Sapiència i Aula Magna de la Universitat de València, festes anuals del Centre de Música, Dies de la Dona, Burjassot, L'Eliana, Sot de Chera, Castell i Auditori d'Alaquàs, Picanya, Albalat dels Sorells, Vinalesa, etc.
L’estiu del 2003 tingué un Concert a Innsbruck (Austria). L’estiu del 2004 entre altres concerts actuà a la Basílica de Covadonga i al “Aula del Reino” de Cangas de Onís, els dos a Astùries, i al Fòrum de Barcelona. L’any 2005 actuà a Valladolid i Salamanca, així com a la Càtedra de Les Tres Religions al claustre de la Universitat Literària de València. Al 2006, a més dels concerts habituals, actuà a la Catedral de Palma de Mallorca, al Santuari de Lluch, també a Mallorca, i a l’Ajuntament de Casas Ibáñez (Albacete). Al 2007, entre d’altres actuacións, el cor cantà a la basílica del Castell de Javier (Navarra), a l’esglèsia de Cristo Rey de Pamplona i a la de San Martín de València. 
Al 2008 actúa per primera vegada al Palau de la Música de València. Al 2009, a la basílica de Nª Sª de Guadalupe (Cáceres). I al 2011, a la Catedral de Santiago de Compostela.

Actualment formen el Cor unes 30 persones adultes, dones i homes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario