Projecte Kiziguro

Dies d'Àfrica a Natzaret

El Centre de Música de Natzaret vol contribuir amb la música a la dignificació del barri. La música pot ajudar a despertar lo millor de cada persona: sensibilitat, solidaritat, generositat…valors a viure respecte als que ens envolten i a altres que viuen condicions extremes de pobresa. Al mateix temps rebutjar i denunciar l'injustícia d'un sistema que engendra i augmenta les desigualtats.
Àfrica, continent oblidat, maltractat, explotat i empobrit, és continent elegit per a fer present, crear solidaritat i compromís, organitzant amb la col.laboració de la Fundació Concòrdia, l'Associació de Veïns i Veïnes i altres entitats de la Coordinadora del barri, els Dia d'Àfrica a Natzaret, què es celebren anualment dedicant a més l'aportació econòmica a projectes concrets.

Concerts Solidaris al Palau de la Música de València


Organitzats per Centres de Música que es sumen al PROJECTE KIZIGURO i moguts pel “des·de la música a la solidaritat” i el “Àfrica grita”, es venen celebrant amb molta participació els CONCERTS SOLIDARIS al Palau de la Música de València.

El 23 d'novembre de 2014, el Cor Lleonard Giner de Tavernes Blanques.
El 13 d'octubre de 2013, la Societat Coral el Micalet de València.
El 21 d'octubre de 2012, l' Agrupació Musical santa Cecília de El Grau de València.
El 23 d'octubre de 2011, la Societat Recreativa Musical de Vinalesa.
El 24 d'octubre de 2010, el Centre Artístic Musical de Bétera.
El 31 d’octubre del 2009 l’Unió Musical l’Eliana.
I el 19 d’octubre del 2008 fou l’Unió Musical de l’Horta de sant Marcel.lí.* Pincha en el siguiente enlace para consultar las entradas sobre el PROYECTO KIZIGURO:

ENTRADAS PROYECTO KIZIGURO

No hay comentarios:

Publicar un comentario